• Hebfeeb0ced144552986fcb75dcd120e6I
  • aba
  • Cache_7f384a417c23fb85.
  • hebei guanlang
  • factory
  • guanlang

Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd. didegaké ing taun 2007, dununge ing kutha Shijiazhuang sing dadi ibukota Provinsi Hebei lan sektor hub ing antarane Tianjin lan Hebei ing Beijing lan duwe kaunggulan transportasi sing trep. Perusahaan kami minangka perusahaan kimia teknologi modern modern kanthi Riset & Pangembangan, produksi lan penjualan.