99% Lidocaine Hydrochloride / Lidocaine HCl CAS 73-78-9

Katrangan singkat:

Jeneng Produk

Lidocaine HCL

CAS NO. 73-78-9

Panyimpenan Simpen ing papan sing adhem lan garing

Jeneng liyane Lidocaine Hydrochloride

Formula Molekuler C14H23ClN2O

Bobot Molekuler 270.798

Wujud bubuk Kristal Putih

Brand Monad

Kemurnian 99%

Titik lebur 80-82°C

MOQ 1kg

Titik Didih 350.8ºC ing 760 mmHg

Titik Flash 166ºC

 


  • Pabrikan: Kelompok Guanlang
  • Status stok: Ing Simpenan
  • Pangiriman: Sajrone 3 dina kerja
  • Cara Pengiriman: Jalur Ekspres, Laut, Udara, Khusus
  • Detail Produk

    Tag Produk

    lidocaine TDS

    Barang Standar Asile
    Karakteristik Wêdakakêna kristal putih utawa meh putih Selaras
    Identifikasi Kudu nyukupi sarat sing gegandhengan Selaras
    Muncul saka solusi Kudu nyukupi sarat sing gegandhengan Lulus
    PH 3.5-5.5 4.5
    Rotasi optik tartamtu + 135 ° ~ + 150 ° + 143 °
    Titik didih 350,8 ° C ing 760 mmHg Selaras
    Titik lampu kilat 166 ° C Selaras
    Linomisin B 5,0% maks 2,9%
    Logam abot 5ppm maks Selaras
    Residu ing kontak Maks. 0,5% 0,1%
    Banyu 3,1-4,6% 4,3%
    Endotoksin bakteri luwih cilik tinimbang 0,5IU / mg luwih cilik saka0.5IU / mg
    Assay Ora kurang saka 89,5% lan ora luwih saka 102.0% lincomycin (C18H35ClN2O6S)) 99,5%

    Lidocaine Panganggone

    1. Profil efektivitas lidocaine minangka anestesi lokal ditondoi kanthi tumindak cepet lan durasi khasiat penengah. Mula, tutupocaine cocog kanggo infustrasi, blok, lan anestesi permukaan. Bahan-bahan tumindak sing luwih dawa kayata bupivacaine kadhang kala luwih disenengi kanggo anestesi subdural lan epidural; Nanging, lidocaine duwe kauntungan saka tumindak cepet.
    2. Epinefrin vasoconstricts arteri, nyuda getihen lan uga wektu tundha resorpsi
    lidocaine, meh tikel kaping loro anestesi. Kanggo anestesi lumahing, sawetara formulasi sing kasedhiya bisa digunakake, kayata kanggo endoskopi, sadurunge intubasi, lan liya-liyane. Buffering pH tutupokain nggawe pembekuan lokal dadi ora lara. Tetes Lidocaine bisa digunakake ing mripat kanggo proses ophthalmicprocedure.
    3. Sensitivitas relatif marang lidocaine yaiku genetik. Ing overstimulasi sensorik hypokalemic, ora ana sensitivitas relatif kanggo lidocaine diterangake ing wong sing uga duwe kelainan hiperaktif defisit. Ing anesthesia gigi, rasa ora sensitif marang tutupokain bisa uga amarga ana sebab anatomi amarga posisi saraf sing ora dikarepake. Sawetara wong sing sindrom Ehlers-Danlos ora sensitif marang lidocaine.
    4. Lidocaine, uga etanol, uga wis kabukten efektif ing
    ngobati sting ubur-ubur, loro-lorone numbing area sing kena pengaruh lan nyegah ngeculake nematosit maneh.

    Lidocaine Kemasan lan Pengiriman

    Packing: 25kg / drum

    Pengiriman: 7-15 dina kanggo pesenan gedhe

    lidocaine pesenan conto

    Kasedhiya


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: