Babagan Kita

1574733909_IMG_9464

Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd. didegaké ing taun 2007, dununge ing kutha Shijiazhuang sing dadi ibukota Provinsi Hebei lan sektor hub ing antarane Tianjin lan Hebei ing Beijing lan duwe kaunggulan transportasi sing trep. Perusahaan kami minangka perusahaan kimia teknologi modern modern kanthi Riset & Pangembangan, produksi lan penjualan.

Perusahaan kita duwe kekuwatan teknis sing kuat, peralatan canggih, sistem manajemen mutu sing ketat lan layanan purna jual berkualitas tinggi, yaiku filsafat bisnis "pelanggan dhisik lan maju" lan negesake integritas minangka kelangsungan perusahaan. Kabeh kanggo kepuasan pelanggan, kabeh kanggo pengembangan sehat jangka panjang perusahaan. Sajrone 10 taun kepungkur, kita wis ngatur kabeh proses perdagangan kanthi ketat, fokus ing saben detail, nyedhiyakake pelanggan kabeh layanan kayata tuku produk, R&D, kontrol kualitas, manajemen logistik lan liya-liyane, lan dadi bisa dipercaya perusahaan kerjasama lan mitra kanggo klien. Saiki, Kita nggawe macem-macem macem-macem, skala gedhe, kategori lengkap, derajat olahan, nilai tambah lan rantai produk konten teknologi dhuwur. Ana sawetara seri kalebu produk farmasi, bahan aditif panganan, bahan industri, bahan pupuk lan produk mineral.

Ing limang taun kepungkur, perusahaan kasebut ngetrapake strategi "metu" kanthi kuat. Kita wis nyipta cabang ing Hubei China, Vietnam lan Meksiko, nggawe jaringan pasar lan penjualan dadi luwih sampurna. Perusahaan kita bakal terus ngetrapake posisi strategis industri kimia apik ing mbesuk lan ide-ide persaingan diferensiasi produk sing ora bisa diganti, lan ngupayakake dadi pemimpin industri kimia Cina.

Minangka cara kanggo nggunakake sumber daya ing info ngembang ing perdagangan internasional, kita nampi prospek saka endi wae ing web lan offline. Sanajan barang-barang berkualitas tinggi sing ditawakake, layanan konsultasi sing efektif lan nyenengake diwenehake dening klompok layanan purna jual sing berkualitas. Dhaptar item lan paramèter rinci lan informasi liyane babagan info bakal dikirim menyang sampeyan kanthi tepat kanggo pitakon. Dadi, hubungi karo ngirim email utawa telpon nalika sampeyan duwe pitakon babagan organisasi. 

Pabrik

1574733522_DSCN1461
1574733909_IMG_9476
1574733909_IMG_9478

Sertifikat

2
1
3