Benzocaine

Katrangan singkat:

Benzocaine (Benzocaina) minangka kristal jarum putih (No CAS.: 94-09-7, rumus molekul: C9H11NO2, bobot molekul: 165), titik leleh 90-92 ° C, rada larut ing banyu, pelarut organik larut
Benzocaine, uga dikenal kanthi jeneng Anaesthesine, minangka jeneng ilmiah etil aminobenzoate.


  • Pabrikan: Kelompok Guanlang
  • Status stok: Ing Simpenan
  • Pangiriman: Sajrone 3 dina kerja
  • Cara Pengiriman: Jalur Ekspres, Laut, Udara, Khusus
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Bubuk kristal rhombic tanpa warna utawa putih. Ora ana ambu, rasa sing rada pait, sawise ngrasakake rasa anesthesia. Owahi warna ing cahya. Ora larut ing banyu, larut ing lenga lemak, larut ing asam encer, etanol, eter, kloroform, minyak almond, minyak zaitun. Digunakake minangka anestesi lokal. Efek jangka panjang, keracunan rendah. Umume digunakake kanggo ngatasi rasa lara penyakit kulit, trauma, wasir lan tukak. Sawetara perusahaan kondom nambah benzocaine kanggo kondom kanggo nyuda ejakulasi pria nalika nindakake seks.

    Benzocaine, sing didol kanthi jeneng Orajel, kalebu obat bius lokal ester sing umume digunakake minangka obat penghilang rasa sakit topikal utawa obat tetes batuk. Iki minangka bahan aktif ing pirang-pirang salep obat anestesi sing larang banget kayata produk kanggo ulkus oral. Iki uga dikombinasikake karo antipirine kanggo mbentuk tetes otik A / B kanggo ngatasi rasa sakit kuping lan ngilangi telinga.

    Benzocaine minangka anestesi lokal (obat numbing). Bisa digunakake kanthi mblokir sinyal saraf ing awak.

    2) Aplikasi benzocaine

    Topikal Benzocaine digunakake kanggo nyuda rasa nyeri utawa rasa ora nyaman amarga iritasi kulit cilik, tenggorokan, sunburn, iritasi bawok utawa rektum, toenail ing jero ruangan, wasir, lan akeh sumber rasa nyeri suntingan liyane ing lumahing awak. Benzocaine uga digunakake kanggo mateni kulit utawa permukaan ing njero cangkem, irung, tenggorokan, tempek, utawa rektum kanggo nyuda rasa nyisipake instrumen medis kayata tabung utawa spekulum.
    Topik Benzocaine ora bisa digunakake kanggo ngobati rasa sakit untu ing bayi, lan ora disetujoni kanggo digunakake ing bocah sing umure luwih enom saka 2 taun. Kasedhiya akeh merek lan bentuk topikal benzocaine. Ora kabeh merek kacathet ing leaflet iki. |
    Topik Benzocaine uga bisa digunakake kanggo tujuan sing ora ana ing pandhuan obat iki.
    3) COA benzocaine

    Item Tes Spesifikasi Asil Tes
    Penampilan Kristal putih utawa bubuk kristal putih Selaras
    Identifikasi ABE Katon reaksi positif
    Titik lebur 154 derajat ~ 158 derajat 154 derajat ~ 157 derajat
    Asam PH 5.0 ~ 6.5 PH = 5,9
    Muncul saka solusi Cetha lan tanpa warna Selaras
    Rusak ing pangatusan 0,5% 0,07%
    Logam abot 0.0005% Selaras
    Bahan sing gegandhengan 0,05% Selaras
    Awu sulfat 0.1% 0,05%
    Assay (kanthi garing) 99.0-101.0% 99,87%
    Kesimpulan Selaras karo BP200

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: