BKC 80% Benzalkonium klorida pemasok bubuk bubuk BKC ing China

Katrangan singkat:

Kita minangka salah sawijining produsen pemasok Klorida Benzalkonium Klorida sing misuwur ing China, yen sampeyan pengin tuku bkc 80 saka bubuk bubuk china utawa bkc, aja nganti ngubungi sampel bkc lan rega sing kompetitif.

CAS. Ora 8001-54-5
Jeneng produk Benzalkonium klorida
MF C17H30ClN
MW 283.88

  • Pabrikan: Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd.
  • Status stok: Ing Simpenan
  • Pangiriman: Sajrone 3 dina kerja
  • Cara Pengiriman: Jalur Ekspres, Laut, Udara, Khusus
  • Detail Produk

    Informasi pabrik

    Tag Produk

    Hebei Guanlang Biotechnology Co., ltd. minangka salah sawijining BKC 80% sing unggulPemasok klorida benzalkonium Produsen bubuk BKC ing China, duwe loro bkc 80 cairan lan bubuk bkc 99 kasedhiya.

    Jeneng
    Benzalkonium klorida
    Sinonim
    ALKYLBENZYLDIMETHYLAMMONIUM CHLORIDE; ALKYLDIMETHYLBENZYLAMMONIUM CHLORIDE;
    CAS
    8001-54-5
    Formula molekul
    C17H30ClN
    Bobot molekul
    283.88
    EINECS
    264-151-6
    Titik didih
    > 100 ° C / 760mmHg
    Kapadhetan
    0,98
    Kondisi panyimpenan
    2-8 ° C
    Kelarutan
    Larut banget ing banyu lan ing etanol (96 persen). Larutan banyu sing akeh banget nalika dikocok.
    Stabilitas
    Mantep Kompatibel karo agen oksidasi sing kuat, kelembapan. Hygroscopic.

    DDBAC (uga Dodecyl dimethyl benzyl Ammonium Chloride) lan benzalkonium klorida yaiku biocide sing padha yaiku jinis amonium quaternary adhedhasar biokida nonooksidasi kalebu surfaktan kationik. Minangka DDBAC bisa ngontrol bakteri, ganggang lan jamur kanthi efisien lan nutupi virus ing konsentrasi ppm sing sithik, umume digunakake minangka disinfektan ing panganan, pangobatan banyu, kosmetik, farmasi, ternak, deterjen, akuakultur, industri rumah tangga lan rumah sakit. Ing industri ladang minyakDDBAC bisa nahan panyebaran ganggang, SRB pangembangan bakteri lan endhot reproduksi Sanalika, DDBACduweni sipat nyebar lan nembus. bisa nembus lan mbusak endhot lan alga ing banyu banjir kanggo EORDDBAC bisa uga digunakake ing formulasi pipa penghambat karatpemecah lumpur lan Pengemulsi kanggo pamulihan minyak sing ditingkatake proses. Bichain minangka salah sawijining sing bisa dipercaya benzalkonium klorida pabrikan lan panyedhiya saka DDBACDodecyl Dimethyl Benzyl Ammonium ChlorideBKC lan BAC kanggo perawatan banyu ladhang minyak. Nduwe telung nomer CAS: CAS 8001-54-5CAS 63449-41-2 lan CAS 139-07-1. Kita nyuplai kualitas tinggi DDBAC produk kaya Empigen BAC 50 & 80Preventol RI 50 & 80.

    Cairan 50% Spesifikasi: 

    Barang Standar
    Penampilan Cairan bening kuning tanpa warna lan cahya
    Assay Aktif (w / w) Min 50
    Amina gratis lan uyah Maksimal 1,5
    nilai pH (larutan banyu 10%) 5.0-9.0

    Cairan 80% Spesifikasi: 

    Barang Standar
    Penampilan Cairan bening kuning tanpa warna lan cahya
    Assay Aktif (w / w) Min80
    Amina gratis lan uyah Max1,5
    nilai pH (larutan banyu 10%) 5.0-9.0

    Bubuk 99% Spesifikasi: 

    Barang Standar
    Penampilan Wêdakakêna putih nganti putih
    Assay Aktif Min99
    Ph (1% banyu) 5-8
    Amina gratis lan uyah Max1,5

     







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd. duweke Guanlang Group, sing didegake ing taun 2007, dununge ing kutha Shijiazhuang sing dadi ibukota Provinsi Hebei lan sektor hub ing antarane Beijing Tianjin lan Hebei lan duwe kaunggulan transportasi sing trep. Perusahaan kami minangka perusahaan kimia teknologi modern modern kanthi Riset & Pangembangan, produksi lan penjualan.