Boric Acid potongan CAS 11113-50-1 nalika adol panas

Katrangan singkat:

Detil potongan asam Asam Borat

Jeneng: Boric Acid chunks

No CAS: 11113-50-1

No EINECS: 234-343-4

Formula Molekuler: BH3O3

Bobot Molekuler: 61.83

Struktur Kimia:图片5

Penampilan: potongan gedhe
potongan asam borat CAS 11113-50-1

 


  • Pabrikan: Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd.
  • Status stok: Ing Simpenan
  • Pangiriman: Sajrone 3 dina kerja
  • Cara Pengiriman: Jalur Ekspres, Laut, Udara, Khusus
  • Detail Produk

    Informasi pabrik

    Tag Produk

    Asam borat saiki wis populer. 90% pelanggan UE lan AS tuku saka kita.
    Katon: bubuk kristal putih utawa sumbu triklinik serpihan, kristal mengkilap, krasa ora krasa, ora ana ambu. Larut ing banyu, alkohol, glisolol, eter lan minyak esensial ing larutan asam sing ringkih. Gedhe kanggo industri kaca, kanggo nambah kaca panas, kinerja transparan, nambah kekuatan mekanik, nyepetake wektu leleh.
    Pangkal asam borat umume digunakake insektisida, antiseptik ing saben dinane manungsa.
    Pangkal asam borat biasane ditrapake ing bentuk umpan utawa digunakake minangka bubuk garing sing ngemot daya tarik panganan lan banjur ditambahake menyang celah lan creaks supaya bisa dadi lapisan bledug.
    Potongan asam borat diowahi dadi asam pyroboric, lan ing suhu sing luwih dhuwur, dibentuk anhidrat.
    Asam borat diprodhuksi bahan matriks diboride, lan welding logam, kulit, watu mulia, elektronik, pertahanan lan departemen riset ilmiah wis akeh ditrapake. ekspor menyang Kanada UK USA obat serpihan asam asam borat potongan

    Boric Acid chunks COA:

    Kapadhetan 1,1 ± 0,1 g / cm3
    Titik Didih 373,6 ± 22,0 ° C ing 760 mmHg
    Titik lebur 61ºC
    Formula Molekuler C13H20N2O2
    Bobot Molekuler 236.310
    Titik Flash 179,8 ± 22,3 ° C
    Massa Persis 236.152481
    PSA 55,56000
    LogP 2.36
    Tekanan Uap 0,0 ± 0,8 mmHg ing 25 ° C
    Indeks Refraksi 1,543

    Kemasan lan Pengiriman PROSAIN
    Packing: tas / drum 25Kg
    Pengiriman: 7-15 dina kanggo pesenan gedhe
    Pesenan conto PROCAINE
    Kasedhiya

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd. duweke Guanlang Group, sing didegake ing taun 2007, dununge ing kutha Shijiazhuang sing dadi ibukota Provinsi Hebei lan sektor hub ing antarane Beijing Tianjin lan Hebei lan duwe kaunggulan transportasi sing trep. Perusahaan kami minangka perusahaan kimia teknologi modern modern kanthi Riset & Pangembangan, produksi lan penjualan.