Pemasok Valerophenone Tiongkok kanthi cas 1009-14-9 kanggo pasar Eropa lan Amerika

Katrangan singkat:

Kita minangka salah sawijining pemasok Valerophenone terkemuka ing china, yen sampeyan pengin tuku Valerophenone saka china, aja bebas hubungi kita kanggo rega lan sampel sing kompetitif.

Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone), yaiku keton aromatik. Formula molekul Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) yaiku C11H14O. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) minangka cairan tanpa warna kanthi titik flash 102 ° C. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) minangka réagen kimia organik. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) digunakake minangka alat kanggo nyinaoni macem-macem proses fotokimia.


  • Pabrikan: Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd.
  • Status stok: Ing Simpenan
  • Pangiriman: Sajrone 3 dina kerja
  • Cara Pengiriman: Jalur Ekspres, Laut, Udara, Khusus
  • Detail Produk

    Informasi pabrik

    Tag Produk

    Jeneng produk

    Valerophenone

    Sinonim

    1-Phenyl-1-pentanone

    CAS No.

    1009-14-9

    Bobot molekul

    162.23

    Formula Molekuler

    C11H14O

    Titik lebur

    -9 ºC

    Titik Didih

    105-107 ºC (5 MMHG)

    Penampilan

    cairan tanpa warna

    Assay

    99,0% mnt

    Jeneng merek

    Crovell

    Umur rak

    24 wulan

    Kelarutan banyu

    Ora larut ing banyu.

    Kode HS

    2914399090

    Produk jual panas iki yaiku Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone), yaiku ketone aromatik. Formula molekul Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) yaiku C11H14O. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) minangka cairan tanpa warna kanthi titik flash 102 ° C. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) minangka réagen kimia organik. Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) digunakake minangka alat kanggo nyinaoni macem-macem proses fotokimia.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) uga minangka penghambat enzim karboksil reduktase. Sampeyan kudu disimpen ing area sing adhem, garing lan berventilasi adoh saka zat sing ora kompatibel. Kemurnian Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) bisa nganti luwih saka 99%. Output taunan bisa nganti 500 nganti 800 ton. Ana pitakon liyane babagan Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) nelpon utawa ngirim pesen. Kita uga bisa menehi rekomendasi produk liyane sing gegandhengan ngenteni priksaan.

    Ana rong jinis pengepakan kanggo Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) sing diproduksi dening perusahaan kami, kemasan cilik yaiku drum 25kg lan kemasan gedhe yaiku drum 200kg.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) minangka produk sing ora mbebayani, gampang diangkut.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) saiki wis misuwur ing pirang-pirang negara, lan Perusahaan kami minangka tim profesional, yen sampeyan mbayar kudu ngenteni barang, Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) wektu pangiriman kanthi cepet, sajrone 24 jam, kita bisa ngirim, kenapa kita ngirim Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) kanthi cepet amarga kita duwe stok sing cukup.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) sing diproduksi dening perusahaan kami utamane diekspor menyang Eropa lan sawetara negara ing Amerika Selatan, kayata Amerika Serikat, Meksiko, Guatemala lan Paraguay. Luwih saka 90% pelanggan luwih seneng Guanlang.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) sing diproduksi dening perusahaan kami diekspor menyang Rusia kanthi jalur khusus Rusia, sing luwih aman lan luwih gampang kanggo transportasi. Mula, umume pelanggan Rusia bakal menehi prioritas marang Guanlang kanggo tuku Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) lan produk liyane sing ana gandhengane karo phenylpentanone.

    Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone) sing diproduksi dening perusahaan kami duwe reputasi apik ing antarane para pelanggan.

    Perusahaan kita uga ngasilake produk keton aromatik liyane padha karo Valerophenone (1-Phenyl-1-pentanone):

    CAS 6285-05-8 4'-Chloropropiophenone

    CAS 100-06-1 4'-Methoxyacetophenone

    CAS 99-93-4 4'-Hydroxyacetophenone

    CAS 5337-93-9 4'-Methylpropiophenone

    CAS 123-39-7 N-Methylformamide

    CAS 942-92-7 HEXANOPHENONE  







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd. duweke Guanlang Group, sing didegake ing taun 2007, dununge ing kutha Shijiazhuang sing dadi ibukota Provinsi Hebei lan sektor hub ing antarane Beijing Tianjin lan Hebei lan duwe kaunggulan transportasi sing trep. Perusahaan kami minangka perusahaan kimia teknologi modern modern kanthi Riset & Pangembangan, produksi lan penjualan.