Pabrik China nyedhiyakake kemurnian Methylamine hidroklorida / Methylamine HCL pemasok CAS 593-51-1 paling murni

Katrangan singkat:

Kita minangka salah sawijining pemasok & pabrikan hidroklorida hidroklorida utama ing China, yen sampeyan pengin tuku hcl methylamine, bebas hubungi kita kanggo conto lan rega sing kompetitif.

Jeneng Produk

Methylamine HCL

Titik lebur

231-233 ° C (surem)

Penampilan

Bubuk kristal tanpa warna

Titik didih

225-230 ° C15 mm Hg (lit.)

Nomer Cas

593-51-1

Kapadhetan

0.8306 (perkiraan kasar)

EINECS

209-795-0

Indeks bias

1,5500 (ngira)

Bobot molekul

67.52

Titik lampu kilat

225-230 ° C / 15mm

Paket

25kg / drum / tas

Wektu pangiriman

Sajrone 3 dina


  • Pabrikan: Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd.
  • Status stok: Ing Simpenan
  • Pangiriman: Sajrone 3 dina kerja
  • Cara Pengiriman: Jalur Ekspres, Laut, Udara, Khusus
  • Detail Produk

    Informasi pabrik

    Tag Produk

    Pabrik China nyedhiyakake kemurnian Methylamine hidroklorida / Methylamine HCL pemasok CAS 593-51-1 paling murni

    Panyimpenan hidroklorida Methylamine:

    Suhu sithik, disegel, dipasang ing ventilasi, garing ing gudang; Simpen kanthi kapisah karo oksidan lan asam kuat.

    Informasi produk Methylamine hydrochloride:
    Methylamine hydrochloride, katon ora ana bubuk kristal tanpa warna. Metylamine hidroklorida digunakake ing obat, pewarna, Methylamine hydrochloride minangka reaksi analitis lan uga ing sintesis organik. Metylamine hydrochloride diprodhuksi dening interaksi methylamine lan asam hidroklorat.
    Methlylamine hcl minangka salah sawijining produk utama. Paket Methylamine hydrochloride yaiku 25kg / drum utawa 25kg / bag. Kita uga bisa menehi akode pelanggan.
    Aja kuwatir babagan pangiriman Methylamine hydrochloride, kita duwe pengalaman ekspor Methylamine hydrochloride, kita bisa menehi 100% transportasi. Kita duwe metode pengiriman profesional lan keamanan sing apik. Kita bisa menehi saran kanggo pelanggan solusi transportasi sing paling suitalble
    Kualitas produk stabil lan andal, kemurnian bisa dadi luwih saka 99%. Lan kita wis nggawe hubungan bisnis sing ramah lan stabil karo akeh perusahaan terkenal ing omah lan luar negeri. Ekspor bisa nganti atusan ton saben taun. Lan kita produk sing didol kanthi apik ing pasar Eurapean lan Amerika Selatan. Kaya Meksiko, Kolombia, Honduras, Guatemala, Inggris, Polandia, Italia, Jerman, Czechoslovakia, Netherland, Norwy lan liya-liyane. Kita seneng banget kanggo nggawe hubungan bisnis sing apik. Sugeng rawuh hubungi kita lan kita bakal menehi tawaran sing paling apik. Uga duwe diskon gedhe kanggo pelanggan anyar.
    Kita uga duwe akeh produk liyane sing disaranake: Tetramisole HCL, Levamisole, Levamisole HCL, Serpihan asam Borat, potongan asam Borat, Lidocaine, Lidocaine HCL, Procaine, Procaine HCL, Tetracaine, Tetracine HCL, Benzocaine, Phenacetin, Methylamine hydrochloride, Trihidroklorida methylamine, 4'-Methylpropiophenone, Valerophenone Dilthiazem hydrochloride lan sapanunggalane. Produk kasebut misuwur banget ing pirang-pirang negara Eropa. Yen sampeyan kepincut, wenehake kontak. Kita bakal menehi layanan profesional. Pilih Hebei Guanlang B iotechnology Co ., Ltd, sampeyan ora bakal getun. Muga-muga bisa nggawe bisnis jangka panjang karo sampeyan. Ngarepake.
    Kita utamane ngekspor menyang Eropa, Amerika Selatan lan negara liyane. Kita menyang Meksiko, Hongaria, Brasil, Inggris, Jerman, Belanda, Polandia, Amerika Serikat, Guatemala, Turki lan liya-liyane
    Hebei Guanlang Biological Technology Co., Ltd. minangka pilihan kaping pisanan saka 90% pelanggan nalika tuku bahan kimia, pilih Guanlang biologis Technology Co., LTD. Ayo dhuwit sampeyan tambah, entuk kerjasama win-win







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd. duweke Guanlang Group, sing didegake ing taun 2007, dununge ing kutha Shijiazhuang sing dadi ibukota Provinsi Hebei lan sektor hub ing antarane Beijing Tianjin lan Hebei lan duwe kaunggulan transportasi sing trep. Perusahaan kami minangka perusahaan kimia teknologi modern modern kanthi Riset & Pangembangan, produksi lan penjualan.