Warta

  • The Dragon Boat Festival-Wishing you the best of health!

    Festival Kapal Naga-Muga-muga kesehatan sing paling apik!

    Festival Kapal Naga bakal diwiwiti wiwit Setu iki lan suwene suwene 3 dina nganti Senin. Kita bakal miwiti kerja dina Selasa sawise preinan. Muga-muga kesehatan sing paling apik! Preinan sajrone taun 2021. 1 Day Dina Taun Anyar: 1-3 Januari 2021 2 、 Festival Musim Semi: Februari ...
    Waca liyane
  • New production line of procaine base with cas 59-46-1

    Lini produksi anyar basis procaine kanthi cas 59-46-1

    Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd. didegaké ing taun 2007, dununge ing kutha Shijiazhuang sing dadi ibukota Provinsi Hebei lan sektor hub ing antarane Tianjin lan Hebei ing Beijing lan duwe kaunggulan transportasi sing trep. Perusahaan kami minangka perusahaan kimia teknologi modern modern kanthi Riset & am ...
    Waca liyane
  • Even if there are risks, skin whitening is more popular than ever

    Sanajan ana risiko, whitening kulit luwih disenengi sadurunge

    Whitening utawa whitening minangka topik sing kontroversial banget. Nyedhiyakake sarana sing apik kanggo nambah kulit. Ana pirang-pirang cara kanggo nggawe kulit luwih entheng. Iki kalebu krim kulit khusus lan perawatan laser. Amarga regane murah lan keamanan sing luwih dhuwur, mula akeh sing milih krim kulit. Yen sampeyan ...
    Waca liyane
  • A Generally view of Boric Acid

    Tampilan Umum Asam Borat

    Kaping pisanan, apa asam borat? Asam borat minangka salah sawijining bahan baku industri, yaiku bubuk putih. serpihan uga bisa ditawakake, Iki minangka bahan baku industri penting kanggo nggawe kaca, keramik lan pestisida. Ing saben dinane, kemungkinan kontak karo dheweke sithik banget, kita asring bisa ...
    Waca liyane
  • A Brief  Introduction of Chlorine Dioxide

    Pambuka Singkat Klorin Dioksida

    Ing taun-taun pungkasan, akeh infeksi pernapasan sing kedadeyan ing saindenging jagad, lan disinfektan duwe peran utama kanggo ngontrol epidemi kasebut. Disinfektan klorin dioksida minangka disinfektan efisiensi dhuwur ing antarane disinfektan sing ngandung klorin internasional. Klorin ...
    Waca liyane
  • Apa NMN aman? Apa bisa digunakake kanggo jangka panjang?

    NMN minangka zat anti-penuaan sing misuwur banget ing taun-taun pungkasan, nanging kurang saka limang taun wiwit pancen wis ana ing mripat umum. Akeh wong kuwatir manawa ora aman kanggo njupuk NMN kanggo wektu sing suwe, lan sawetara wong mikir yen efek sing diklaim NMN mung tetep ing tahap eksperimen kewan ...
    Waca liyane