Lini produksi anyar basis procaine kanthi cas 59-46-1

59-46-1

Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd. didegaké ing taun 2007, dununge ing kutha Shijiazhuang sing dadi ibukota Provinsi Hebei lan sektor hub ing antarane Tianjin lan Hebei ing Beijing lan duwe kaunggulan transportasi sing trep. Perusahaan kami minangka perusahaan kimia teknologi modern modern kanthi Riset & Pangembangan, produksi lan penjualan.

Komitmen kanggo produksi perantara farmasi lan bahan baku kimia, peralatan canggih, kekuatan teknis sing kuat. Saiki, garis produksi bentuk prokaini kanthi output tahunan 700 ton wis dirancang lan dibangun miturut peraturan GMP.

Sambutan para pembeli saka China lokal lan negara-negara manca kanggo ngrembug babagan.


Wektu kiriman: Mei-24-2021