Festival Kapal Naga-Muga-muga kesehatan sing paling apik!

Festival Kapal Naga bakal diwiwiti wiwit Setu iki lan suwene suwene 3 dina nganti Senin. Kita bakal miwiti kerja dina Selasa sawise preinan.

Muga-muga kesehatan sing paling apik!

 

Preinan sajrone taun 2021.

 

1 Day Dina Enggal: 1-3 Januari 2021

2 Festival Festival Musim Semi: 11-17 Februari

3 Day Dina Nyapu Makam: 3-5 April

4 Day Dina Buruh: 1 Mei

5 Festival Festival Prau Naga: 12-14 Juni

6 Festival Festival Autumn Autumn: 19-21 September

7 Day Dina Nasional: 1-7 Oktober


Wektu kiriman: Jun-09-2021