Pemasok procaine hidroklorida ing china CAS 51-05-8

Katrangan singkat:

Kita minangka salah sawijining pemasok propaine hidroklorida utama ing China, yen sampeyan pengin tuku prokain hidroklorida, hubungi sampeyan kanggo conto lan rega proksi hidroklorida.

Jeneng Produk Procaine Hydrochloride
CAS 51-05-8
Penampilan bubuk putih / serpihan
Sasmita Kelas Falsma, Kelas Teknis
Kasucian 99%
Kondisi Panyimpenan Simpen ing area sing adhem, garing, berventilasi apik.
Stabilitas Mantep Kompatibel karo agen oksidasi sing kuwat.
Merek Guanlang

 

 


  • Pabrikan: Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd.
  • Status stok: Ing Simpenan
  • Pangiriman: Sajrone 3 dina kerja
  • Cara Pengiriman: Jalur Ekspres, Laut, Udara, Khusus
  • Detail Produk

    Informasi pabrik

    Tag Produk

    Hebei Guanlang Biotechnology Co., ltd. minangka salah sawijining pemimpin utamapanyedhiya hidroklorida prokaine ing china, yen sampeyan pengin golek suplier hcl procaine & pabrikan ing China, hubungi kami kanggo conto lan rega sing kompetitif.

     

    Item Tes Spesifikasi Asil Tes
    Penampilan Kristal putih utawa bubuk kristal putih Selaras
    Identifikasi A \ B \ E. Katon reaksi positif
    Titik lebur 154 derajat ~ 158 derajat 154 derajat ~ 157 derajat
    Asam PH 5.0 ~ 6.5 PH = 5,9
    Muncul saka solusi Cetha lan tanpa warna Selaras
    Rusak ing pangatusan 0,5% 0,07%
    Logam abot 0.0005% Selaras
    Bahan sing gegandhengan 0,05% Selaras
    Awu sulap ≤0.1% 0,05%
    Assay (kanthi garing) 99.0-101.0% 99,87%
    Kesimpulan Selaras karo BP2005



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd. duweke Guanlang Group, sing didegake ing taun 2007, dununge ing kutha Shijiazhuang sing dadi ibukota Provinsi Hebei lan sektor hub ing antarane Beijing Tianjin lan Hebei lan duwe kaunggulan transportasi sing trep. Perusahaan kami minangka perusahaan kimia teknologi modern modern kanthi Riset & Pangembangan, produksi lan penjualan.