Phenacetin pemasok ing sampel gratis china kasedhiya

Katrangan singkat:

Phenacetin pemasok ing sampel gratis china kasedhiya

CAS 62-44-2 Jeneng phenacetin
Penampilan Wêdakakêna kristal putih MF C10H13NO2
Kasucian 99% mnt EINECS No. 200-533-0
Lamaran Farmasi / industri / kewan lan sapanunggalane Sasmita EP, USP, CP, JP
Titik didih 132 ° C / 4mmHg Titik lebur 133-136 ° C (surem)
Kapadhetan 1.1248 (perkiraan kasar) Bobot Molekuler 179.22
Papan asal Cina (Hebei) Merek Crovell
Wektu pangiriman Sajrone 24 jam Kontak Lily

  • Pabrikan: Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd.
  • Status stok: Ing Simpenan
  • Pangiriman: Sajrone 3 dina kerja
  • Cara Pengiriman: Jalur Ekspres, Laut, Udara, Khusus
  • Detail Produk

    Informasi pabrik

    Tag Produk

    图片88888

    Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok fenacetin paling gedhe ing Cina, nggunakake teknologi anyar kanggo ngasilake phenacetin lan utamane diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika.

    Phenacetin rinci ngenalake:
    Phenacetin minangka kristal putih, mengkilap, bersisik utawa bubuk kristal putih, Phenacetin ora larut ing banyu, Phenacetin rada larut ing eter, Phenacetin rada larut ing banyu sing nggodhok, larut Phenacetin ing etanol lan kloroform. Larut Phenacetin ing asam sulfat konsentrat ora nuduhake warna, dadi larutan sawise ngeculake asam nitrat yaiku kuning oranye.Fenacetin ora ana ambu, rasa sing rada pait.
    Efek antipiretik fenacetin luwih kuat tinimbang efek analgesik, efek alon lan awet, lan efek sing luwih apik kanggo perawatan nyeri sirah, neuralgia, arthralgia lan demam.
    Phenacetin digunakake minangka bahan baku kanggo sintesis organik lan penengah obat
    Kemurnian Phenacetin sampeyan bisa dadi jaminan, amarga kita adol fenacetin pirang-pirang taun lan teknologi kita wis cukup sukses, kemurnian Phenacetin bisa nganti 99,9%
    Paket Phenacetin yaiku drum karton 25kg, yen sampeyan mung pengin tuku sampel, kita duwe tas foil Aluminium 1g utawa 1kg
    Cara pangiriman phenacetin duwe SEA / AIRPORT / EXPRESS / Secure LINE
    Phenacetin kita bisa janji 100% liwat bea cukai, yen sampeyan ora nampa utawa adat istiadat sampeyan ngrusak barang, kita bisa mbayar dhuwit utawa ngirim maneh.
    Sampeyan bakal nglindhungi dhuwit supaya ora ilang.
    Phenacetin saiki misuwur banget ing pirang-pirang negara, lan Perusahaan kami minangka tim profesional, nalika sampeyan mbayar mung butuh barang sing ditunggu, wektu pangiriman Phenacetin kanthi cepet, mung sajrone 24 jam bisa dikirim, kenapa kita ngirim phencacetin kanthi cepet amarga kita duwe saham sing cukup.
    Kita utamane ngekspor menyang Eropa, Amerika Selatan lan negara liyane. Kita menyang Meksiko, Hongaria, Brasil, Inggris, Jerman, Belanda, Polandia, Amerika Serikat, Guatemala, Turki lan liya-liyane
    Hebei Guanlang Biological Technology Co., Ltd. minangka pilihan kaping pisanan saka 90% pelanggan nalika tuku bahan kimia, pilih Guanlang biologis Technology Co., LTD. Ayo dhuwit sampeyan tambah, entuk kerjasama win-win

     







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd. duweke Guanlang Group, sing didegake ing taun 2007, dununge ing kutha Shijiazhuang sing dadi ibukota Provinsi Hebei lan sektor hub ing antarane Beijing Tianjin lan Hebei lan duwe kaunggulan transportasi sing trep. Perusahaan kami minangka perusahaan kimia teknologi modern modern kanthi Riset & Pangembangan, produksi lan penjualan.