Obat-obatan veteran Tetramisole hydrochloride cas 5086-74-8

Katrangan singkat:

Tetramisole hydrochloride Informasi dhasar

Jeneng Produk: Tetramisole hydrochloride

Sinonim: (+ -) - 2,3,5,6-tetrahydro-6-phenylimidazo (2,1-b) thiazolemonohydrochloride; (+ -) - anthelvet; 1-b) thiazole, 2,3,5,6- tetrahydro-6-phenyl-, monohydrochloride, (+ -) - imidazo (; anthelvet; bayer9051; citarin; dl-6-phenyl-2,3,5,6-tetrahydroimidazole (2,1-b) thiazole-hydrochloride; dl -tetramisolehydrochloride

CAS: 5086-74-8

MF: C11H13ClN2S

MW: 240,75

EINECS: 225-799-5

Struktur Kimia:图片12

Katon: Wêdakakêna kristal putih

Properties Kimia putih nganti bubuk krem ​​bubuk bubuk kristal

Dianggo: Modifikasi respon biologis kanthi kegiyatan anthelmintic.

Anthelmintic (nematoda); imunomodulator

Tetraimidazole hydrochloride, bubuk kristal putih, tanpa ambu, pait lan astringen. Gampang larut ing banyu lan methanol, rada larut ing etanol, larut ing kloroform, lan larut ing aseton. Yaiku Levamisole hidroklorida, anthelmintik lan antihelminthic. Digunakake kanggo cacing, infeksi cacing lan infeksi pinworm.

 


  • Pabrikan: Kelompok Guanlang
  • Status stok: Ing Simpenan
  • Pangiriman: Sajrone 3 dina kerja
  • Cara Pengiriman: Jalur Ekspres, Laut, Udara, Khusus
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Tetramisole hidroklorida COA:

    Titik lebur 266-267 ° C (surem)
    Kelarutan Banyu 200 g / L (20 ºC)
    Merck 13.5480
    BRN 4358989

    Tetramisole hidroklorida Pengepakan lan Pengiriman :

    Packing: tas / drum 25Kg

    Pengiriman: 7-15 dina kanggo pesenan gedhe

    Tetramisole hidroklorida pesenan conto

    Kasedhiya


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: