Bahan Baku Deterjen Seng Pyrithione Bahan Kimia Perawatan Rambut Zinc Pyrithione ZPT Powder supplier in china

Katrangan singkat:

kita minangka salah sawijining pemasok utama Seng Pyrithione ing China, ngasilake Zinc Pyrithione kanthi teknologi anyar lan rega kompetitif

Jeneng Produk Seng Pyrithione
CAS NO. 13463-41-7
EINECS NO. 236-671-3
Formula molekul C10H8N2O2S2Zn
Bobot molekul 317.7217
Titik didih 253.8 ° C ing 760 mmHg
Jeneng liyane: ZPT

  • Pabrikan: Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd.
  • Status stok: Ing Simpenan
  • Pangiriman: Sajrone 3 dina kerja
  • Cara Pengiriman: Jalur Ekspres, Laut, Udara, Khusus
  • Detail Produk

    Informasi pabrik

    Tag Produk

    Wiwit taun 2007, Kita minangka salah sawijining pemasok utama Seng Pyrithione ing China
    Opo iku Seng pyrithione ?

    ZPT (Zinc pyrithione) paling misuwur amarga digunakake kanggo nambani dandruff lan dermatitis seborrhoeic. Uga nduweni sipat antibakteri lan efektif tumrap akeh patogen saka kelas streptococcus lan staphylococcus. Aplikasi medis liyane kalebu perawatan psoriasis, eksim, kurap, jamur, sikil atlit, kulit garing, dermatitis atopik, tinea, lan vitiligo.

    Seng pyrithione disetujoni kanggo panggunaan topikal sing over-the-counter ing Amerika Serikat minangka perawatan ketombe. Iki minangka bahan aktif ing pirang-pirang shampo anti-ketombe kayata Kepala & Bahu. Nanging, ing wujud lan kekuwatan industri, bisa uga mbebayani kanthi kontak utawa ingestasi

     

    Jeneng: Zinc Pyrithione (ZPT)

    No CAS.: 13463-41-7

    Katon: bubuk putih

    Konten: ≥ 98%

    Titik lebur: ≥ 240 ℃

    Ukuran partikel D50: ≤ 5 μ M D90 : ≤10μm

    Paket: drum karton 25kg

     

    Lamaran

    Zinc Pyrithione Powder duweni sipat anti-jamur lan anti jamur lan efektif tumrap akeh patogen. Iki bisa digunakake minangka pengawet ing formula, nanging uga bisa dilebokake ing formulasi perawatan rambut minangka agen perawatan rambut sing bisa ningkatake tekstur rambut uga nyegah lan ngobati ketombe.

     

    Transportasi: Aja nganti terbalik, sinar matahari, udan lan nabrak, aja ngrusak bungkus.

     

    Panyimpenan: Kudu disimpen ing papan sing adhem, garing lan berventilasi, disimpen kudu ora ngluwihi 2 taun.





  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hebei Guanlang Biotechnology Co., Ltd. duweke Guanlang Group, sing didegake ing taun 2007, dununge ing kutha Shijiazhuang sing dadi ibukota Provinsi Hebei lan sektor hub ing antarane Beijing Tianjin lan Hebei lan duwe kaunggulan transportasi sing trep. Perusahaan kami minangka perusahaan kimia teknologi modern modern kanthi Riset & Pangembangan, produksi lan penjualan.